Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 1 mai 2023. Un elev de 13 ani din SUA şi-a salvat colegii, în drum spre şcoală

Observator de bine, 1 mai 2023, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 01.05.2023, 11:09

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 1 mai 2023

1) Creaţia unui arădean a fost printre principalele atracţii la Salonul Mondial de Invenţii de la Geneva. Dan Sobol a prezentat public cea mai uşoară bicicletă din lume, care cântăreşte mai puţin de trei kilograme.

2) Nadia Comăneci a intrat iar în rolul de antrenor de fitness al lui Arnold Schwarzzenegger. "Zeiţa de la Montreal" l-a asistat pe marele actor în timpul unui antrenament desfăşurat într-un parc din California.

3) Un elev de 13 ani din SUA şi-a salvat colegii, în drum spre şcoală. Băiatul a observat că şoferul autocarului care îi transporta a leşinat la volan, aşa că a apăsat rapid frâna şi a tras de volan pentru a opri în siguranţă.

4) Doi tineri din Buzău au pus la cale o afacere unică încă din studenţie, iar acum culeg roadele. Aceştia au creat o seră complet automatizată, în care cultivă fructe în nuci de cocos, pe tot parcursul anului.

5) De Ziua Internațională a Dansului, peste 1.000 de artiști au urcat pe scenă la Târgu Mureş. Un moment aparte a fost dedicat persoanelor cu probleme locomotorii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 1 mai 2023. Un elev de 13 ani din SUA şi-a salvat colegii, în drum spre şcoală