Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 1 martie 2023. Salvatorii români care au mers în Turcia pentru a ajuta victimele cutremurului au fost decoraţi

Observator de bine, 1 martie 2023, prezentat de Ioana Scărlătescu. 

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 01.03.2023, 16:30

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 1 martie 2023

1) Salvatorii români care au mers în Turcia pentru a ajuta victimele cutremurului au fost decoraţi. La ceremonie au fost aduşi şi câinii care i-au însoţit în toate misiunile.

2) Un oraş din Maramureş a găsit soluţia pentru lipsa de profesori cu care se confruntă. Autorităţile au construit locuinţe sociale pentru dascăli, care plătesc numai 200 de lei pe chirie.

3) Un actor român revine pe marile ecrane, într-una din cele mai aşteptate producţii ale anului. Florian Munteanu joacă alături de Michael B. Jordan în partea a treia a seriei Creed, care se lansează pe 3 martie.

4) Taiwanul vrea să le ofere bani celor care vin să viziteze ţara. Guvernul a anunţat că din acest an fiecare turist va primit câte 150 de euro.

5) La 58 de ani, Courteney Cox a primit propria stea pe celebrul bulevard Walk of Fame. De la eveniment nu au lipsit colegele ei din serialul Friends, Jennifer Aniston şi Lisa Kudrow.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi avut nevoie recent de meseriaşi şi nu aţi găsit?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 1 martie 2023. Salvatorii români care au mers în Turcia pentru a ajuta victimele cutremurului au fost decoraţi