Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 1 noiembrie 2022. Cei trei jandarmi din Brăila care au salvat o fetiţă dată dispărută au fost avansaţi în grad

Observator de bine, 1 noiembrie 2022, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 01.11.2022, 15:32

Oana Ormenişan
Oana Ormenişan

Observator de bine, știrile zilei de 1 noiembrie

1) Cei trei jandarmi din Brăila care au salvat o fetiţă dată dispărută au fost avansaţi în grad. Aceştia au găsit-o pe micuţă într-o zonă periculoasă, plină de animale sălbatice.

2) Începând de astăzi, românii pot investi din nou în titluri de stat Tezaur. Dobânda pe o perioadă de doi ani este de 9,15%, iar veniturile sunt neimpozabile.

3) 400 de milioane de lei vor fi investiţi în spitalele din Bucureşti. Cei mai mulţi bani sunt destinaţi pentru reducerea infecţiilor nosocomiale, una dintre cele mai mare probleme ale sistemului de sănătate.

4) Copiii din asociaţia "Mila 23", creată de Ivan Patzaichin, au lansat pe apă prima barcă lucrată de mâinile lor. La nici 15 ani, ei au devenit căpitani şi au plecat la plimbare cu ambarcaţiunea care poartă numele legendarului sportiv.

5) Călătorii din Bucureşti pot cumpăra de acum primul bilet 100% digital, pentru transportul local. Preţurile pornesc de la 20 de lei pe zi la 2.000 de lei abonamentul pe un an.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 1 noiembrie 2022. Cei trei jandarmi din Brăila care au salvat o fetiţă dată dispărută au fost avansaţi în grad