Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Observator de bine, 1 octombrie 2024. Românii vor scăpa de vizele pentru Statele Unite, după ce toate condiţiile tehnice au fost oficial îndeplinite

Observator de bine, 1 octombrie, prezentat de Ioana Scărlătescu.

de Ioana Scărlătescu

la 01.10.2024 , 15:59

Observator de bine, știrile zilei de 1 octombrie 2024

1) Românii vor scăpa de vizele pentru Statele Unite, după ce toate condiţiile tehnice au fost oficial îndeplinite. Măsura va intra în vigoare în prima parte a anului viitor.

2) Un sat din România a atras atenţia prestigioasei publicaţii The Guardian. Jurnaliştii englezi au inclus Valea Verde în top 10 destinaţii de toamnă din Europa.

Vezi și

3) S-a deschis Salonul Auto Bucureşti 2024, eveniment care va dura şase zile. Vizitatorii pot admira şi maşina electrică românească Allview CityZEN, cu preţ de pornire de aproape 9.000 de euro prin programul "Rabla Plus".

4) Mâine va fi lansată o nouă emisiune de titluri de stat Fidelis. Donatorii de sânge vor avea partea şi de această dată de o dobândă mai mare.

5) Descoperire inedită în pivnița unei case din Italia. În timp ce făcea curățenie, un bărbat a dat peste un tablou original semnat de Picasso, care este evaluat la 6 milioane de euro.

Ioana Scărlătescu Like

Jumătate din viața mea de până acum am petrecut-o în televiziune. La prima încheiere de contract am fost însoțită de mama, care a fost nevoită să semneze în locul meu.

Întrebarea zilei
Plănuiţi să mergeţi în SUA după ridicarea vizelor?
Observator » Observator de bine » Observator de bine, 1 octombrie 2024. Românii vor scăpa de vizele pentru Statele Unite, după ce toate condiţiile tehnice au fost oficial îndeplinite