Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 1 septembrie 2023. Cele două noi avioane ale SMURD au sosit în ţară şi urmează să participe la primele misiuni de salvare

Observator de bine,1 septembrie 2023, prezentat de Oana Ormenisan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 01.09.2023, 12:00

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 1 septembrie 2023

1) Românii mai pot cumpăra vechime în muncă până la sfârşitul anului viitor. Termenul limită era 31 august, dar Guvernul a adoptat ordonanţa de urgenţă prin care a fost prelungit.

2) Marea ne cheamă la ea, acum la preţuri mult mai mici. De astăzi a început programul "Litoralul pentru toţi", iar tarifele au scăzut chiar şi cu 70% faţă de perioada din plin sezon.

3) Cele două noi avioane ale SMURD au sosit în ţară şi urmează să participe la primele misiuni de salvare. Aeronavele au costat 150 de milioane de lei, însă mare parte sunt bani europeni.

4) Ziua Limbii Române a fost sărbătorită într-un mod inedit la Iaşi. Peste o sută de persoane au scris după dictare fragmente din autori celebri, precum Ion Creangă sau Marin Preda.

5) O pictură cumpărată cu 4 dolari de la un magazin second hand s-a dovedit a fi o adevărată operă de artă. Tabloul aparţine unul celebru artist american, iar experţii l-au evaluat la 250.000 de dolari.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 1 septembrie 2023. Cele două noi avioane ale SMURD au sosit în ţară şi urmează să participe la primele misiuni de salvare