Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 10 aprilie 2023. Un celebru monument din România va fi refăcut pe model francez

Observator de bine, 10 aprilie 2023, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 10.04.2023, 10:44

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 10 aprilie 2023

1) David Popovici şi-a asigurat deja calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris, de anul viitor. Sportivul de 18 ani a câştigat toate cele 5 curse la Campionatul Naţional de înot.

2) Şirul de incidente de la Pasajul Unirii din Bucureşti este pe cale să se încheie. Noile porţi de semnalizare, care folosesc tehnologie de ultimă oră, au fost montate.

3) Un celebru monument din România va fi refăcut pe model francez. Autorităţile vor să investeacă 12 milioane de euro pentru a transforma Castelul Roşianu în loc de agrement.

4) Andrei Istrate a obţinut două medalii de bronz la Campionatul European de tenis de masă. După ce a terminat pe locul trei în proba de dublu, tânărul sportiv s-a clasat pe podium şi la simplu.

5) Imagini emoţionante surprinse de o echipă CNN la Kiev. 31 de copii ucraineni s-au reunit cu familiile lor, la trei luni după ce fuseseră deportaţi în Rusia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 10 aprilie 2023. Un celebru monument din România va fi refăcut pe model francez