Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 10 aprilie 2024. Motocicliştii nu mai sunt obligaţi să aiba triunghi reflectorizant, trusa de prim-ajutor şi extinctor

Observator de bine, 10 aprilie, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 10.04.2024, 14:40

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 10 aprilie 2024

1) Lucrările la noua magistrală de metrou spre Aeroportul Otopeni avansează. Până acum s-au deschis şantiere la 6 din cele 12 staţii noi, iar proiectul ar urma să fie terminat în trei ani.

2) Motocicliştii nu mai sunt obligaţi să aiba triunghi reflectorizant, trusa de prim-ajutor şi extinctor. Iniţiatorii legii au motivat că aceste obiecte le pot pune viaţa în pericol conducătorilor.

3) O mică localitate din Dâmboviţa s-a transformat în capitala lalelelor din România. Un milion de exemplare au înflorit aici şi pot fi vizitate de turişti până la finalul lunii aprilie.

4) BNR a lansat monede din aur şi argint, la 200 de ani de la naşterea lui Avram Iancu. Tirajul este de 6.000 de piese, iar preţurile pornesc de la 490 de lei.

5) O comună cu 3.000 de locuitori din Franţa vinde proprietăţi la malul mării cu 25.000 de euro. Autorităţile susţin că vor să repopuleze zona oferind oamenilor o privelişte de vis.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 10 aprilie 2024. Motocicliştii nu mai sunt obligaţi să aiba triunghi reflectorizant, trusa de prim-ajutor şi extinctor