Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 10 august 2023. Românul care a fost răpit de terorişti acum 8 ani, în Burkina Faso, a fost eliberat

Observator de bine, 10 august 2023, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 10.08.2023, 14:25

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 10 august 2023

1) Românul care a fost răpit de terorişti acum 8 ani, în Burkina Faso, a fost eliberat. Iulian Gherguţ s-a întors în ţară cu un zbor special şi se va alătura familiei.

2) Doi pompieri din Mehedinţi au obţinut nouă medalii la Jocurile Mondiale ale Poliţiştilor şi Pompierilor. La competiţie au luat parte salvatori din 60 de ţări.

3) România cumpără 32 de aeronave de luptă de ultimă generaţie F-35. Costul programului este estimat la peste 7 miliarde de dolari, iar primele avioane vor sosi în ţară în 2032.

4) Statele sud-americane au semnat un acord pentru oprirea defrişărilor. Iniţiativa a pornit din partea Braziliei, care a numit pactul drept "un punct de cotitură" în lupta contra schimbărilor climatice.

5) Un american a dat lovitura vieţii după ce a câştigat marele premiu la loteria Mega Millions. Biletul norocos, care i-a adus un miliard şi jumătate de dolari, a fost jucat în Florida şi a costat doar doi dolari.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 10 august 2023. Românul care a fost răpit de terorişti acum 8 ani, în Burkina Faso, a fost eliberat