Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 10 februarie 2023. Universitatea Politehnica din București oferă meditaţii gratuite la materiile de Bacalaureat

Observator de bine, 10 februarie 2023, prezentat de Oana Ormenişan. 

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 10.02.2023, 17:18

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 10 februarie 2023

1) Dacia a început anul 2023 în forță. Vânzările au crescut semnificativ pe principalele pieţe de desfacere, iar în Spania sunt mai mari chiar şi cu 154%.

2) Universitatea Politehnica din București oferă meditaţii gratuite la materiile de Bacalaureat. Cursurile se ţin în weekend-uri, pentru ca la ele să poată ajunge şi elevii din provincie.

3) Peste 8.000 de insule ecologice digitalizate vor fi date în folosință în România. În curând, pe străzi vom avea containere inteligente, cu ajutorul cărora vom putea colecta selectiv deșeurile.

4) Oamenii de ştiinţă au un plan revoluţionar în lupta împotriva schimbărilor climatice. Cercetătorii pun la cale dispersarea de praf lunar în spaţiu, pentru a proteja Pământul de radiaţiile solare.

5) Starurile fotbalului mondial sar în ajutorul Turciei, ţară lovită de cutremure devastatoare. Cristiano Ronaldo şi-a donat tricoul pentru a fi scos la licitaţie, iar un fan a plătit pe el aproape 90.000 de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 10 februarie 2023. Universitatea Politehnica din București oferă meditaţii gratuite la materiile de Bacalaureat