Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 10 ianuarie 2024. Românii își pot reînnoi vizele pentru Statele Unite fără interviu

Observator de bine, 10 ianuarie 2024, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 10.01.2024, 11:33

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 10 ianuarie 2024

1) Trei elevi de liceu din Vaslui au salvat viaţa unui bărbat de 62 de ani. Adolescenţii l-au văzut în timp ce se prăbuşeşte pe stradă şi au sărit să îl resusciteze.

2) Românii își pot reînnoi vizele pentru Statele Unite fără interviu. Tot ce trebuie să facă acum este să completeze un formular online, să plătească taxa şi să trimită documentele prin curier.

3)Am putea cumpăra încă trei luni alimente la preţ redus. Guvernul vrea să extindă plafonarea până la sfârşitul lunii aprilie şi să facă schimbări pe lista cu produse.

4) Urşii aflaţi în rezervaţia de la Zărneşti se bucură din plin de ninsoare. Aceştia au fost surprinşi în timp ce se rostogolesc sau se luptă în zăpadă.

5) Numărul donatorilor de sânge din România s-a triplat. Vestea vine după ce valoarea tichetelor a ajuns în prezent la 280 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 10 ianuarie 2024. Românii își pot reînnoi vizele pentru Statele Unite fără interviu