Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 10 iulie 2023. România, pe primul loc în Europa în ceea ce privește utilizarea energiei eoliene

Observator de bine, 10 iulie 2023, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 10.07.2023, 14:53

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 10 iulie 2023

1) România a fost vineri pe primul loc în Europa în ceea ce privește utilizarea energiei eoliene. Procentul atins de ţara noastră este de 29%, dublă faţă de media ţărilor de pe continent.

2) Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş au cucerit o nouă medalie de aur la Campionatul Mondial, care a avut loc în Elveţia. În clasamentul pe echipe, România a încheiat pe locul al treilea, dupa Olanda şi Marea Britanie.

3) Pentru al 13-lea an consecutiv, toţi elevii de la Colegiul Naţional Militar "Mihai Viteazul" din Alba Iulia au luat Bacalaureatul. Două treimi dintre absolvenţi au media generală peste 9.

4) Banca Naţională a României a lansat astăzi o nouă monedă din argint, cu valoarea de 10 de lei. Este dedicată lui Liviu Ciulei şi poate fi cumpărată de colecţionari pentru aproximativ 500 de lei.

5) Misiune cu final fericit pentru pompierii din Neamţ. După ce au salvat un căţel de la înec, unul dintre ei a decis să îl şi adopte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 10 iulie 2023. România, pe primul loc în Europa în ceea ce privește utilizarea energiei eoliene