Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 10 iunie 2021. Mai mulți fani pe stadion, la EURO; surprize de Noaptea Muzeelor

Observator de bine, 10 iunie 2021, prezentat de Francesca Simionescu.

Francesca Simionescu
de Francesca Simionescu

la 10.06.2021, 23:19

Francesca Simionescu
Francesca Simionescu

Observator de bine, știrile zilei de 10 iunie 2021

1) Statele Unite ale Americii donează 500 de milioane de doze de vaccin anti-covid de la Pfizer. Serul va ajunge în zeci de ţări cu venituri mici.

2) Documentarul Colectiv, realizat de Alexandru Nanau, a fost desemnat cel mai bun film din Europa în 2020. Anunţul a fost făcut de preşedintele Parlamentului European, David Sassoli.

3) Guvernul a decis creșterea numărului de fani care pot asista la meciurile de pe Arena Națională. Stadionul va putea fi ocupat în procent de 50% la EURO 2020.

4) Călătorii pot plăti de acum online pentru a folosi mijloacele de transport în comun în Bucureşti. Tot ce trebuie să facă este să descarce aplicaţia pe telefon şi să îşi înroleze cardul bancar.

5) Organizatorii au pregătit pentru sâmbătă, de Noaptea Muzeelor, sute de evenimente unice şi experimente artistice. În Iaşi, oamenii se vor putea plimba gratuit cu tramvaie de epocă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 10 iunie 2021. Mai mulți fani pe stadion, la EURO; surprize de Noaptea Muzeelor