Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 10 mai 2023. Noul Centru European de Securitate Cibernetică a fost inaugurat marţi, la Bucureşti

Observator de bine, 10 mai 2023, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 10.05.2023, 14:34

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 10 mai 2023

1) Un fotograf român a primit cel mai important premiu internaţional pentru jurnalism. Vadim Ghirdă a câştigat Pulitzerul alături de colegii de la agenţia Associated Press, pentru imagini surprinse cu războiul din Ucraina.

2) Noul Centru European de Securitate Cibernetică a fost inaugurat marţi, la Bucureşti. Este prima agenție a Uniunii cu sediul în România.

3) Primul portret oficial al Regelui Charles al treilea a fost dezvăluit publicului. Imaginea îl arată pe suveran având coroana imperială pe cap şi sceptrul în mâna dreaptă.

4) De săptămâna viitoare încep înscrierile pentru Programul Casa Verde Fotovoltaice. Bugetul alocat este de două miliarde de lei, prin care pot fi finanţate 75.000 de gospodării.

5) Robert De Niro a devenit tată pentru a șaptea oară, la 79 de ani. Actorul are o relaţie cu Tiffany Chen, care este instructor de arte marţiale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 10 mai 2023. Noul Centru European de Securitate Cibernetică a fost inaugurat marţi, la Bucureşti