Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 10 noiembrie 2022. Fosta hală Laminor a fost restaurată şi consolidată pentru a deveni hub cultural

Observator de bine, 10 noiembrie 2022, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 10.11.2022, 16:25

Ioana Scărlătescu
Ioana Scărlătescu

Observator de bine, știrile zilei de 10 noiembrie

1) Ucraineanul cu cea mai mare avere anunţă o investiţie uriaşă în România. Miliardarul Rinat Ahmetov va construi un parc eolian cu 12 turbine în localitatea Ruginoasa din Iaşi..

2) Echipa României a obţinut 9 medalii, între care 5 de aur, la Olimpiada Internaţională de Astronomie pentru juniori. Concursul a fost găzduit în premieră pentru ţara noastră la Suceava.

3) Un şofer din Bucureşti şi-a transformat Golf-ul vechi de 30 de ani în maşină electrică. Tânărul a investit 6.000 de euro în panouri solare, pe care le-a pus pe capotă, iar acum autoturismul are o autonomie de 100 de kilometri.

4) Fosta hală Laminor a fost restaurată şi consolidată pentru a deveni hub cultural. Clădirea a fost construită în anul 1938 şi este considerată de arhitecţi o operă de artă.

5) Poveste cu final fericit în Franţa, unde ce o pisică a străbătut 600 de kilometri pentru se reuni cu familia. Călătoria a durat 13 luni, iar în final stăpânii au găsit-o în apropierea casei, epuizată după toată aventura.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi vaccinat sau urmează să vă vaccinaţi împotriva rujeolei?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 10 noiembrie 2022. Fosta hală Laminor a fost restaurată şi consolidată pentru a deveni hub cultural