Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 10 noiembrie 2023. Cel mai mare Black Friday din istoria României! Până la ora 10 s-au vândut peste un milion de produse

Observator de bine, 10 noiembrie 2023, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 10.11.2023, 16:12

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 10 noiembrie 2023

1) Cel mai mare Black Friday din istoria României e azi. Retailerii spun că până la ora 10 au vândut peste un milion de produse, printre care aur, maşini şi...carne de porc.

2) BNR lansează în circuitul numismatic o monedă din argint cu tema 100 de ani de la nașterea Monicăi Lovinescu. Preţul unei singure monede va fi de 480 lei.

3) De Crăciun vom putea mânca fructe româneşti pe care în mod normal le culegeam în mijlocul verii. Temperaturile ridicate au făcut ca sezonul căpşunelor să se prelungească.

4) Veşti bune pentru angajaţii de la stat. Guvernul dă încă două zile libere în plus pentru anul 2024, faţă de cele de care ştiam până acum.

5) David Popovici a câştigat joi seara medalia de aur în proba de 100 metri liber de la campionatul naţional în bazin scurt de la Otopeni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 10 noiembrie 2023. Cel mai mare Black Friday din istoria României! Până la ora 10 s-au vândut peste un milion de produse