Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 10 octombrie 2023. În această iarnă, factura la gaze ar putea scădea şi cu până la 15%

Observator de bine, 10 octombrie 2023, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 10.10.2023, 15:19

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 10 octombrie 2023

1) În această iarnă, factura la gaze ar putea scădea şi cu până la 15%. Tara noastră are depozitele aproape pline, astfel că importurile vor fi la un nivel minim.

2) Premiul Nobel pentru economie a fost acordat Claudiei Goldin, profesor la Universitatea Harvard. Juriul a recompensat-o pentru cotribuţia la înţelegerea rezultatelor pe care femeile le au pe piaţa muncii.

3) Licitaţie caritabilă organizată la un festival din Sfântu Gheorghe. Un medic a plătit 1.000 de lei pe aşa-numitul "Kurtos de Aur", iar banii vor ajunge la o asociaţie care asigură mese calde persoanelor vârstnice.

4) Timişoara este din nou lăudată de site-urile de turism din Marea Britanie. Experţii în călătorii de la Bounce scriu despre oraş că este destinaţia perfectă din Europa în această toamnă.

5) Exemplu de mobilizare din partea localnicilor unui sat din Sibiu. În loc să aştepte după autorităţi, aceştia au reuşit să obţină bani de la sponsori şi au construit un loc de joacă pentru copiii lor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 10 octombrie 2023. În această iarnă, factura la gaze ar putea scădea şi cu până la 15%