Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Observator de bine, 10 septembrie 2024. Medalie de aur pentru România la Jocurile Paralimpice de la Paris

Observator de bine, 10 septembrie, prezentat de Oana Ormenişan.

de Oana Ormenişan

la 10.09.2024 , 18:40

Observator de bine, știrile zilei de 10 septembrie 2024

1) Medalie de aur pentru România la Jocurile Paralimpice de la Paris. Alexandru Bologa şi-a învins toţi adversarii la categoria 73 de kilograme.

2) Început perfect pentru România în Liga Naţiunilor. Tricolorii au obţinut două victorii în primele două meciuri şi conduc grupa care ne poate duce la Cupa Mondială.

Vezi și

3) Muzeul Primei Școli Românești, situat în Braşov, va fi reabilitat. Clădirea este piatra de temelie a învăţământului românesc, iar aici au fost tipărite primele cărţi în limba română.

4) Tina Olari, românca recunoscută internaţional pentru că a îmbrăcat cele mai frumoase femei din lume, s-a întors în ţară. Designerul a deschis o şcoală în Bistriţa, unde va preda cursuri de modeling.

5) Kate Middleton a anunţat că a încheiat tratamentul de chimioterapie şi va reveni treptat la viaţa publică. Prinţesa de Wales spune însă că drumul spre vindecare este în continuare unul lung.

Oana Ormenişan Like

Sunt o persoană ambițioasă și pasionată de munca mea. Am știut de mic copil că o să lucrez în televiziune, până când, după 8 ani petrecuți în Marea Britanie, acest domeniu m-a “chemat” spre el.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Observator de bine » Observator de bine, 10 septembrie 2024. Medalie de aur pentru România la Jocurile Paralimpice de la Paris