Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 11 aprilie 2023. Cea mai mare fabrică de procesare a lânii din Europa va fi construită în Olt

Observator de bine, 11 aprilie 2023, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 11.04.2023, 08:59

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 11 aprilie 2023

1) Producţie record de maşini în România în 2022. Dacia şi Ford au fabricat peste jumătate de milion de vehicule, fiind cel mai bun an din istoria domeniului auto de la noi.

2) Cea mai mare fabrică de procesare a lânii din Europa va fi construită în Olt. Mai mulţi investitori români au anunţat o investiţie de aproape 40 de milioane de euro pentru acest proiect.

3) 17 căţei au fost adoptaţi la târgul organizat în weekend în Capitală, un adevărat succes. Autorităţile anunţă că vor organiza un nou eveniment pe 29 aprilie, la Arena Naţională.

4) La doar 13 ani, o fetiţă din Irlanda le aduce alinare copiilor bolnavi. De Paşte, adolescenta a pregătit 2.000 de ouă de ciocolată, pe care le-a împărţit celor mici internaţi în spitale.

5) Cel mai iubit personaj din jocurile video face istorie la box office. Filmul "Super Mario Bros" a obţinut încasări de aproape 400 de milioane de dolari în prima săptămână, un record pentru o animaţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 11 aprilie 2023. Cea mai mare fabrică de procesare a lânii din Europa va fi construită în Olt