Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 11 aprilie 2024. Anul acesta, în premieră pentru România, tinerii pasionaţi de gaming vor putea face o facultate în domeniu

Observator de bine, 11 aprilie, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 11.04.2024, 14:17

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 11 aprilie 2024

1) Românii au început să economisească şi au ajuns la sume record în bănci. La finalul anului 2023, suma totală din depozite era de aproape 600 de miliarde de lei.

2) Un elev de clasa a douăsprezecea din Suceava a atins o performanță destul de greu de egalat. Adolescentul a reuşit să se califice în acest an la nu mai puţin de 6 olimpiade.

3) Misiune specială pentru pompierii din municipiul Tulcea. Aceştia au intervenit la etajul patru al unui bloc, pentru a salva o pisică rămasă captivă într-un geam rabatat.

4) Anul acesta, în premieră pentru România, tinerii pasionaţi de gaming vor putea face o facultate în domeniu. Studenţii vor învăţa jucându-se, iar la final vor obţine o diplomă internaţională.

5) Celebra casă a Regelui Charles din Viscri se redeschide până la final de octombrie. Turiştii pot admira pozele surprinse de un fotograf britanic cu Copşa Mică, după Revoluţia din 1989.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 11 aprilie 2024. Anul acesta, în premieră pentru România, tinerii pasionaţi de gaming vor putea face o facultate în domeniu