Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 11 august 2023. Trenurile vor merge cu 160 de kilometri pe oră într-o zonă din România, de la anul

Observator de bine, 11 august 2023, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 11.08.2023, 14:33

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 11 august 2023

1) Trenurile vor merge cu 160 de kilometri pe oră într-o zonă din România, de la anul. Este vorba de tronsoul de la Curtici până spre Sighişoara, unde lucrările de reabilitate a căii ferate sunt aproape gata.

2) Un tânăr din Oradea a dat lovitura cu o aplicaţie care poate fi descărcată gratuit. Cu ajutorul ei, traducerile dintr-o limbă în alta capătă şi o culoare unică, în funcţie de emoţia pe care o transmit.

3) După 15 ani petrecuţi într-o cuşcă de câţiva metri pătraţi, Bolick, ursul refugiat din Ucraina, se bucură acum de libertate la Sanctuarul din Zărneşti. Dacă la început stătea retras, astăzi e în largul lui, alături de celelalte exemplare din rezervaţie.

4) Gest impresionant făcut de Silviu Miron, un antrenor de fotbal din liga a patra. Impresionat de povestea lor, bărbatul a mers voluntar în Tanzania pentru a-i învăţa pe copiii sărmani să practice cel mai popular sport din lume.

5) Beyonce a purtat pe scenă la ultimele concerte creaţiile unui designer vestimentar român. Tânărul de 24 de ani care a impresionat-o este din Bacău, iar în prezent lucrează în Marea Britanie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 11 august 2023. Trenurile vor merge cu 160 de kilometri pe oră într-o zonă din România, de la anul