Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 11 august. Descoperire de proporţii în timpul lucrărilor de renovare a Universităţii de Medicină din Târgu Mureş

Observator de bine, 11 august 2022, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 11.08.2022, 17:57

Ioana Scărlătescu
Ioana Scărlătescu

Observator de bine, știrile zilei de 11 august

1) Simona Halep s-a calificat în turul trei la Toronto, turneu dotat cu premii de 2,5 milioane de dolari. Sportiva română a trecut de chinezoaica Shuai Zhang, locul 45 mondial, în doar două seturi.

2) Poșta Română lansează primul NFT, sub forma unui timbru digital, cu ocazia sărbătoririi a 160 de ani de la înfiinţare. Banii obţinuţi din vânzarea acestuia vor fi donaţi pentru o cauză umanitară.

3) Descoperire de proporţii în timpul lucrărilor de renovare a Universităţii de Medicină din Târgu Mureş. Rectorul anunţă că sub zugrăveală stăteau ascunse picturi de o valoare inestimabilă, cu domnitori români.

4) Celebra ploaie de meteori Perseide va putea fi admirată pe cer în acest weekend. Faza maximă a fenomenului astronomic va fi atinsă în perioada 12-13 august, când vor putea fi observate zeci de stele căzătoare.

5) 4.000 de câini beagle au fost salvaţi dintr-un laborator de experimente din Statele Unite. Organizaţiile care luptă pentru drepturile animalelor şi-au unit acum eforturile pentru a le găsi tuturor un cămin.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 11 august. Descoperire de proporţii în timpul lucrărilor de renovare a Universităţii de Medicină din Târgu Mureş