Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 11 decembrie 2023. 70% din companiile mari din România anunţă că îşi vor recompensa angajaţii de Sărbători

Observator de bine, 11 decembrie 2023, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 11.12.2023, 10:47

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 11 decembrie 2023

1) David Popovici a obţinut medalia de bronz în proba de 100 de metri liber, la Campionatele Europene de la Otopeni. Întreaga competiţie a fost transmisă în AntenaPLAY.

2) Austria dă primele semne că s-a răzgândit în privinţa acceptării României în Schengen. Viena spune că este de acord cu ridicarea graniţelor aeriene, dacă vom prelua din migranţii care au ajuns în Europa.

3) 70% din companiile mari din România anunţă că îşi vor recompensa angajaţii de Sărbători. Aceştia vor primi de la bani, până la cursuri de fotografie sau chiar de drifturi.

4) Show total făcut de celebra artistă britanică Jessie J la Timişoara. Concertul la care au luat parte 20.000 de oameni a marcat încheierea programului "Timişoara Capitală Europeană a Culturii".

5) O profesoară de 27 de ani a devenit prima mamă care câştigă titlul de Miss Venezuela. Tânăra a fost însoţită pe podium de fiica ei, iar la anul va concura la Miss Univers.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 11 decembrie 2023. 70% din companiile mari din România anunţă că îşi vor recompensa angajaţii de Sărbători