Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 11 iulie 2023. Alexia, tânăra cu braţele replantate, a lansat prima ei piesă

Observator de bine, 11 iulie 2023, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 11.07.2023, 14:51

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 11 iulie 2023

1) Succes uriaş pentru cel mai mare festival românesc organizat în Statele Unite. Peste 10.000 de americani au venit să ne admire muzica şi dansurile folclorice, la Washington.

2) Alexia, tânăra cu braţele replantate, a lansat prima ei piesă. Adolescenta de 15 ani a declarat că speră să îi ajute astfel pe oamenii care trec prin momente dificile.

3) De luna viitoare, valoarea tichetelor de masă creşte la 35 de lei. De asemenea, o nouă majorare va avea loc în ianuarie, când vor ajunge la 40 de lei.

4) David Popovici are deja un urmaş. Înotătorul Vlad Stancu a cucerit medalia de argint la Campionatul European de Juniori şi s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris.

5) Românii se vor bucura luna viitoare de o nouă minivacanţă. Ziua de 14 august a fost declarată liberă, astfel că angajaţii din sectorul public nu vor lucra de sâmbătă până marţi inclusiv.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 11 iulie 2023. Alexia, tânăra cu braţele replantate, a lansat prima ei piesă