Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 11 iunie 2024. O echipă de la Colegiul Naţional Andrei Şaguna din Braşov a câştigat unul dintre cele mai prestigioase concursuri de dezvoltare aerospaţială

Observator de bine, 11 iunie, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 11.06.2024 , 17:10

Observator de bine, știrile zilei de 11 iunie 2024

1) Elevii români demonstrează iar că își merită recunoașterea la nivel internațional. O echipă de la Colegiul Naţional Andrei Şaguna din Braşov a câştigat unul dintre cele mai prestigioase concursuri de dezvoltare aerospaţială.

2) Intervenţie salvatoare a pompierilor din Hunedoare. Aceştia au scos în siguranţă un căţel din peretele unui bloc, după ce proprietarul anunţase că patrupedul a dispărut din apartament.

Vezi și

3) România va merge cu 11 sportivi, printre care şi David Popovici, la Campionatele Europene de nataţie de la Belgrad. Competiţia va fi transmisă live în AntenaPLAY.

4) Țara noastră ar putea trimite un român în spațiu după 50 de ani. Autorităţile au anunţat că poartă discuţii cu SpaceX, compania lui Elon Musk, pentru ca acest lucru să fie posibil cât mai curând.

5) Cele mai mari staruri din sport s-au adunat la Londra, pentru un meci de fotbal caritabil. Din donaţii au fost strânse 15 milioane de lire sterline, bani care vor ajunge la UNICEF.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Ați avut probleme cu asigurarea locuinței când ați cerut despăgubiri după un incident?
Observator » Observator de bine » Observator de bine, 11 iunie 2024. O echipă de la Colegiul Naţional Andrei Şaguna din Braşov a câştigat unul dintre cele mai prestigioase concursuri de dezvoltare aerospaţială