Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 11 mai 2023. Uzina Ford din Craiova anunţă că angajează 1.300 de persoane

Observator de bine, 11 mai 2023, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 11.05.2023, 14:25

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 11 mai 2023

1) Uzina Ford din Craiova anunţă că angajează 1.300 de persoane. Compania vrea ca în următorii doi ani să producă în România versiunile electrice ale celor mai populare modele din gama sa.

2) Drumul cu maşina spre mare va fi mai ieftin pe aproape tot parcursul verii. Taxa de la Feteşti a fost suspendată până în luna august, când vor fi gata lucrările de reabilitare a podului.

3) Un cerb speriat, care a rămas blocat între un gard și o bucată de beton, a fost salvat în urma unei operaţiuni delicate. Echipele de intervenţie au reuşit să îl tranchilizeze şi l-au eliberat în pădure.

4) Experţii americani au început să folosească inteligenţa artificială în medicină. O companie farmaceutică testază astfel un medicament nou, care ar putea trata schizofrenia.

5) Supravieţuire miraculoasă a unui copil de 8 ani, într-o pădure din Statele Unite. Băiatul a mâncat zăpadă şi s-a ferit de animalele sălbatice timp de două zile, până când a fost găsit de pompieri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 11 mai 2023. Uzina Ford din Craiova anunţă că angajează 1.300 de persoane