Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 11 octombrie 2021. Nume mari din tenisul mondial vin în acest an la Transylvania Open

Observator de bine, 11 octombrie 2021, prezentat de Greta Gavrilă.

de Greta Gavrilă

la 11.10.2021, 21:41

Greta Gavrilă
Greta Gavrilă

Observator de bine, știrile zilei de 11 octombrie 2021

1) Trei specialişti în economie experimentală sunt laureaţii Premiului Nobel pentru Economie în acest an. Experţii au fost recompensaţi pentru studii făcute despre piaţa muncii şi şomaj.

2) Nume mari din tenisul mondial vin în acest an la turneul Transylvania Open, de la Cluj. Simona Halep şi-a anunţat prezenţa şi s-ar putea duela cu Emma Răducanu, campioana de la US Open.

3) Daniel Craig a donat 10.000 de lire sterline unei fundații care se ocupă cu prevenirea suicidului. Organizaţia a fost înfiinţată de trei taţi, care şi-au pierdut fiicele în acest mod tragic.

4) Inginerii de la Universitatea Caltech au creat un robot care poate combina mersul cu zburatul pentru a se deplasa. Dacă va trece de perioade de testare, cercetătorii speră să ajungă să fie folosit la muncile considerate periculoase pentru om.

5) Cel mai mare oraş australian este în sărbătoare, după ce restricţiile au fost ridicate. Locuitorii din Sydney au stat în lockdown timp de 107 de zile, după apariţia unui focar de infectare cu varianta Delta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 11 octombrie 2021. Nume mari din tenisul mondial vin în acest an la Transylvania Open