Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 11 octombrie 2023. Un italian s-a mutat în România şi ridică vile într-un sat cu numai 7 locuitori din Timişoara

Observator de bine, 11 octombrie 2023, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 11.10.2023, 14:31

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 11 octombrie 2023

1) Faţada unui centru social din Satu Mare a fost renovată cu sprijinul unei donaţii de 10.000 de lei. Banii au venit chiar de la un fost beneficiar, care în trecut nu avea adăpost şi a locuit aici pentru o perioadă de timp.

2) Un italian s-a mutat în România şi ridică vile într-un sat cu numai 7 locuitori din Timişoara. Bărbatul vrea să construiască sute de case în următorii ani şi să convingă oameni din toată Europa să vină în acest loc.

3) Cercetătorii au creat vaccinul care te scapă de alergia la părul de pisică. Primul studiu clinic are loc în Londra, iar dacă totul merge bine, va fi disponibil în curând şi pe piaţă.

4) Cea mai mare construcție din cărți de joc din lume a fost realizată în 41 de zile, de un tânăr de numai 15 ani. Adolescentul a intrat astfel în Cartea Recordurilor cu opera sa de 12 metri lungime şi 5 metri înălţime.

5) După o aşteptare de 25 de ani, am putea avea noi episoade Seinfeld. Serialul a rulat până în 1998, iar acum i se pregăteşte un nou final, după ce cel original a fost considerat dezamăgitor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 11 octombrie 2023. Un italian s-a mutat în România şi ridică vile într-un sat cu numai 7 locuitori din Timişoara