Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Observator de bine, 11 septembrie 2024. Rata anuală a inflaţiei a scăzut în luna august cu aproape jumătate de procent

Observator de bine, 11 septembrie, prezentat de Oana Ormenişan.

de Oana Ormenişan

la 11.09.2024 , 17:24

Observator de bine, știrile zilei de 11 septembrie 2024

1) Rata anuală a inflaţiei a scăzut în luna august cu aproape jumătate de procent. Institutul Naţional de Statistică a anunţat că noua valoare este de 5,1%.

2) Spectacol unic în România, pus în scenă la Iași. Zece acrobaţi au fascinat publicul printr-un dans imersiv, care trece de barierele realităţii şi oferă o experienţă multisenzorială.

Vezi și

3) România a devenit cel mai mare exportator de cereale din Uniunea Europeană. Asta arată datele exprţilor de la Bruxelles, care au luat în calcul perioada iulie-septembrie.

4) Maşina care a pus pe roţi industria auto de la noi din ţară a împlinit 20 de ani. Este vorba de modelul Logan, vândut în patru milioane de exemplare pe tot globul.

5) Centura Timişoarei este gata şi a fost deschisă circulaţiei. Noul drum are 26 de kilometri şi a costat 300 de milioane de lei.

Oana Ormenişan Like

Sunt o persoană ambițioasă și pasionată de munca mea. Am știut de mic copil că o să lucrez în televiziune, până când, după 8 ani petrecuți în Marea Britanie, acest domeniu m-a “chemat” spre el.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Observator de bine » Observator de bine, 11 septembrie 2024. Rata anuală a inflaţiei a scăzut în luna august cu aproape jumătate de procent