Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 12 aprilie 2023. Alexia a răsplătit-o pe doctoriţa din Iaşi care a salvat-o şi i-a replantat braţele

Observator de bine, 12 aprilie 2023, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 12.04.2023, 09:07

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 12 aprilie 2023

1) Alexia a răsplătit-o pe doctoriţa din Iaşi care a salvat-o şi i-a replantat braţele. Adolescenta a trecut-o pe Sidonia Susanu pe un "certificat de renaştere", pe care a ţinut să i-l dăruiască.

2) Românii pot investi începând de astăzi în titluri de stat Tezaur. Dobânda anuală este de 7,7% pentru cei care aleg să le păstreze pe întreaga perioadă de trei ani.

3) Banca Mondială şi-a îmbunătăţit estimările pentru anul în curs. Economiştii anticipează că economia va creşte cu 2% la nivel global, faţă de 1,7% cât arătau primele date.

4) Cel mai mare giratoriu suspendat de pe Centura Capitalei va fi inaugurat în mai. Experţii susţin că Pasajul Olteniţei va rezolva problemele de trafic din sudul Bucureştiului.

5) Preţ record pentru un bol de porţelan din secolul al 18-lea. Vasul, decorat în atelierele imperiale din China, a fost cumpărat la o licitaţie din Hong Kong cu 25 de milioane de dolari.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 12 aprilie 2023. Alexia a răsplătit-o pe doctoriţa din Iaşi care a salvat-o şi i-a replantat braţele