Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 12 aprilie 2024. Sebastian Stan a intrat în cursă pentru marele premiu al Festivalului de la Cannes

Observator de bine, 12 aprilie, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 12.04.2024, 14:15

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 12 aprilie 2024

1) Marele premiu la LOTO 6/49 a fost câştigat. Un român a devenit mai bogat cu 2 milioane de euro, după ce a jucat un bilet care a costat 150 de lei.

2) Noi avantaje pentru persoanele care donează sânge. Pe lânge tichetele care s-au mărit de 4 ori, acestea pot cumpărat şi titluri de stat Fidelis cu dobânzi mai mari.

3) Sebastian Stan a intrat în cursă pentru marele premiu al Festivalului de la Cannes. Filmul în care românul îl joacă pe Donald Trump în tinereţe are şanse mari să primească trofeul "Palme D'Or".

4) Grecia îşi respectă promisiunea de a oferi 25.000 de vacanţe gratuite. Oferta este valabilă pentru turiştii care au fost evacuaţi în 2023, în timpul incendiilor din Rodos.

5) Picturi murale uimitoare au fost descoperite după noi săpături arheologice la Pompei. Experţii spun că acestea sunt cele mai rafinate fresce pe care le-au dezgropat până acum.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 12 aprilie 2024. Sebastian Stan a intrat în cursă pentru marele premiu al Festivalului de la Cannes