Meniu
Search
x

Video Observator de bine, 12 august. Gest impresionant al unui jandarm hunedorean, aflat în timpul liber

Observator de bine, 12 august 2022, prezentat de Ioana Scărlătescu.

De Ioana Scărlătescu la 12.08.2022, 19:16

Observator de bine, știrile zilei de 12 august

1) Gest impresionant al unui jandarm hunedorean, aflat în timpul liber. Bărbatul a intervenit rapid la un accident care se petrecuse în faţa sa şi a reuşit să resusciteze un pasager rănit grav.

2) Un tezaur format din 169 de inele de aur a fost descoperit de arheologi într-un mormânt din Bihor. Comoara este unică în Europa şi în curând va fi prezentată public în totalitate.

3) Trei echipe din România au reuşit să se califice în playoff-ul Conference League. FCSB, CFR Cluj şi Universitatea Craiova vor lupta pentru un loc în grupele principale, performanţă care le-ar putea aduce câştiguri foarte mari.

4) Zeci de copii se bucură zilele acestea de o tabără de vară în satul românesc. Un preot din Satu Mare a organizat totul, iar localnicii au contribuit cu ce au avut la îndemână.

5) O româncă din Italia a avut parte de surpriza vieţii sale, după ce şi-a uitat restaurantul deschis. Trei tineri care s-au servit peste noapte cu câteva beri i-au lăsat un bilet în care recunosc fapta, iar lângă el şi suma de bani pe care o datorează.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 12 august. Gest impresionant al unui jandarm hunedorean, aflat în timpul liber