Meniu LIVE
Search
x

Video Observator de bine, 12 iulie 2022. Doi oameni de afaceri spanioli, ajutorul fermierilor români

Observator de bine, 12 iulie 2022, prezentat de Oana Ormenişan.

De Oana Ormenişan la 12.07.2022, 18:10

Observator de bine, știrile zilei de 12 iulie

1) Doi spanioli cu afaceri de succes în ţara noastră îi învaţă pe fermierii români cum să se organizeze în cooperative. Pe lângă lecţiile de business, aceştia au amenajat şi un depozit uriaş în Gorj, unde pot fi ţinute fructele care riscau să se strice pe câmp.

2) 30 de pictori români vor avea şansa de a se face remarcaţi în Franţa, unde vor avea propriul salon chiar în centrul Parisului. Expoziţia lor va fi amenajată în septembrie şi face parte dintr-un schimb cultural între cele două ţări.

3) Imagini spectaculoase în munţii Bucegi, acolo unde a venit ninsoarea, deşi suntem în plină vară. La staţia meteo de pe Vârful Omu temperaturile au scăzut sub zero grade, iar în zonă s-a depus chiar şi un strat de zăpadă.

4) Anthony Hopkins face senzaţie pe reţelele sociale cu mişcările sale, la 84 de ani. Actorul s-a filmat cum dansează pe ritmuri hawaiene, iar in numai o zi imaginile au fost vizionate de peste 3 milioane de persoane.

5) Serialul fenomen "Stranger Things" reuşeşte să readucă la viaţa piese celebre ale anilor '80. Printre ele se numără "Running Up That Hill", care i-a adus artistei Kate Bush câştiguri de 2 milioane de dolari în doar câteva săptămâni.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 12 iulie 2022. Doi oameni de afaceri spanioli, ajutorul fermierilor români