Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Observator de bine, 13 iulie 2023. Naomi Osaka a devenit mamă pentru prima dată

Observator de bine, 13 iulie 2023, prezentat de Oana Ormenişan.

de Oana Ormenişan

la 14.07.2023 , 15:00

Observator de bine, știrile zilei de 13 iulie 2023

1) România se mândrește cu rezultatele elevilor la Olimpiada Internaţională de Matematică din Chiba, Japonia. Lotul României a ocupat locul întâi între ţările din Europa şi locul patru în clasamentul pe naţiuni, obţinând şase medalii.

2) Klaus Iohannis susține că România și-a îndeplinit obiectivele la Summit-ul NATO de la Vilnius: "Alianţa are pregătit un răspuns pe măsură pentru orice agresiune", a spus preşedintele României.

Vezi și

3) Înger păzitor pentru un străin. Alessandro, un adolescent italian de 16 ani, a salvat de la moarte un bărbat care a făcut infarct în timp ce se plimba cu băieţelul lui.

4) Hidroelectrica s-a listat la BVB după cea mai mare ofertă publică inițială din istoria bursei românești. 35.000 de lei a fost investiţia medie a unui român care a cumpărat acţiuni la Hidroelectrica, "perla energiei româneşti".

5) Iar jucătoarea japoneză de tenis Naomi Osaka a devenit mamă pentru prima dată. Tenismena a născut o fetiță, a anunţat publicaţia americană People.

Oana Ormenişan Like

Sunt o persoană ambițioasă și pasionată de munca mea. Am știut de mic copil că o să lucrez în televiziune, până când, după 8 ani petrecuți în Marea Britanie, acest domeniu m-a “chemat” spre el.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Observator de bine » Observator de bine, 13 iulie 2023. Naomi Osaka a devenit mamă pentru prima dată