Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Observator de bine, 12 iulie 2024. Un tânăr din Brăilaa luat nota 10 la BAC la Matematică, deşi se află într-un centru de detenţie pentru minori

Observator de bine, 12 iulie, prezentat de Oana Ormenişan.

de Oana Ormenişan

la 12.07.2024 , 18:18

Observator de bine, știrile zilei de 12 iulie 2024

1) Dovadă de ambiţie şi perseverenţă din partea unui tânăr de 18 ani din Brăila. Băiatul a luat nota 10 la BAC la Matematică, deşi se află într-un centru de detenţie pentru minori.

2) O echipă din România a reuşit scorul serii în preliminariile Europa League. Corvinul Hunedoara a învins vicecampioana Ungariei cu 4 la zero, în deplasare.

Vezi și

3) Poliţiştii din Reşiţa au salvat un căţeluş care fusese închis în maşină, pe caniculă. Agenţii au scos patrupedul din autoturism, după care l-au dus la veterinar pentru a primi îngrijiri.

4) Turiştii din Copenhaga sunt răsplătiţi de autorităţi dacă le ajută să strângă gunoiul. Aceştia primesc mâncare, cafea şi vin, dar şi acces gratuit la diverse activităţi.

5) Cel mai complet schelet de dinozaur din ultimul secol a fost descoperit în Marea Britanie. Are 125 de milioane de ani şi cântăreşte 900 de kilograme.

Oana Ormenişan Like

Sunt o persoană ambițioasă și pasionată de munca mea. Am știut de mic copil că o să lucrez în televiziune, până când, după 8 ani petrecuți în Marea Britanie, acest domeniu m-a “chemat” spre el.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Observator de bine » Observator de bine, 12 iulie 2024. Un tânăr din Brăilaa luat nota 10 la BAC la Matematică, deşi se află într-un centru de detenţie pentru minori