Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 12 octombrie 2023. Credinţa nu are graniţe: 3 tineri din Africa, studenţi la teologie, voluntari la pelerinajul de la Sfânta Parascheva

Observator de bine, 12 octombrie 2023, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 12.10.2023, 17:29

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 12 octombrie 2023

1) Credinţa nu are graniţe. O demonstrează trei tineri din Africa, studenţi la teologie şi arte în Iaşi, care s-au înscris ca voluntari la pelerinajul de la Sfânta Parascheva.

2) Facturi la preţuri plafonate vom plăti încă doi ani, dă asigurări ministrul Energiei. Anunţul a fost făcut de Sebastian Burduja într-un interviu acordat exclusiv Observator.

3) Veşti bune pentru cei care au în plan să-şi cumpere o maşină second hand. De la 1 ianuarie, vânzătorii vor fi obligaţi să obțină documentul RAR auto pass, care garantează că toate datele din acte sunt adevărate.

4) Ajutor în bani pentru cei care decid să devină părinţi. Într-o localitate din judeţul Maramureş, autorităţile le oferă cuplurilor câte 1.000 de lei pentru fiecare copil născut.

5) Un nou satelit românesc va fi lansat în spaţiu de la SpaceX, după ce a trecut toate testele. Cei care l-au construit sunt 5 elevi de la Liceul Internaţional de Informatică Bucureşti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 12 octombrie 2023. Credinţa nu are graniţe: 3 tineri din Africa, studenţi la teologie, voluntari la pelerinajul de la Sfânta Parascheva