Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 12 septembrie 2023. Exploratorul american care a rămas blocat într-o peşteră din Turcia a fost adus la suprafaţă, după o săptămână

Observator de bine, 12 septembrie 2023, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 12.09.2023, 14:59

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 12 septembrie 2023

1) România s-a calificat în optimi la Europenele de tenis de masă cu victorii pe linie. După 3-0 în primul meci cu Croaţia, acelaşi scor a fost înregistrat şi cu Slovenia.

2) Arta se îmbină cu educaţia la Festivalul George Enescu din Capitală. La ediţia din acest an, patru concerte au fost organizate în premieră special pentru copii.

3) Legendarul fotbalist Rivaldo investeşte în România. Fostul star al Barcelonei s-a declarat impresionat de proiectul de la Farul Constanţa şi s-a decis să intre în acţionariat.

4) Exploratorul american care a rămas blocat într-o peşteră din Turcia a fost adus la suprafaţă, după o săptămână de chin. Peste 150 de salvatori din toată Europa au lucrat zile întregi pentru ca misiunea să fie una de succes.

5) Deşi se află în mediul rural, este cea mai modernă şcoală din judeţ! Elevii din comuna mehedinţeană Bâcleş au parte de sisteme moderne de învăţare, table interactive şi alte dotări la standarde europene.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 12 septembrie 2023. Exploratorul american care a rămas blocat într-o peşteră din Turcia a fost adus la suprafaţă, după o săptămână