Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Observator de bine, 12 septembrie 2024. Simona Halep revine pe teren după o pauză de cinci luni

Observator de bine, 12 septembrie, prezentat de Oana Ormenişan.

de Oana Ormenişan

la 12.09.2024 , 17:58

Observator de bine, știrile zilei de 12 septembrie 2024

1) Simona Halep revine pe teren după o pauză de cinci luni. Românca va evolua la turneul de la Hong Kong, care începe la finalul lunii octombrie.

2) De la anul, statul român va fi la un click distanţă. Autorităţile promit că vom vom putea obţine online toate actele personale.

Vezi și

3) Doi poliţişti au salvat viaţa unui bebeluş din Neamţ, după ce au fost sesizaţi de mamă că nu mai respiră. Agenţii au reuşit să îl resusciteze şi l-au transportat rapid la spital.

4) Forbes pune România pe primul loc în topul țărilor în care americanii să se retragă la pensie. Jurnaliştii americani consideră că avem peisaje spectaculoase, iar costul vieţii este scăzut.

5) Un american a dat lovitura peste noapte, după ce a cumpărat un bilet la loto dintr-o benzinărie. Bărbatul a reuşit să câştige marele premiu de 800 de milioane de dolari.

Oana Ormenişan Like

Sunt o persoană ambițioasă și pasionată de munca mea. Am știut de mic copil că o să lucrez în televiziune, până când, după 8 ani petrecuți în Marea Britanie, acest domeniu m-a “chemat” spre el.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Observator de bine » Observator de bine, 12 septembrie 2024. Simona Halep revine pe teren după o pauză de cinci luni