Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 13 aprilie 2023. Părinții ai căror copii au până în 8 ani ar putea munci de acasă patru zile în fiecare lună

Observator de bine, 13 aprilie 2023, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 13.04.2023, 15:08

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 13 aprilie 2023

1) După mai bine de şase luni de muncă, un grup de 25 de liceeni din Constanţa a reuşit să câştige mai multe premii la NASA. Adolescenţii au creat drone care adună resturile de sateliţi şi plante care pot creşte fără pământ.

2) Părinții ai căror copii au până în 8 ani ar putea munci de acasă patru zile în fiecare lună. Proiectul de lege are la baza o directivă europeană, care presupune găsirea unui echilibru între viaţa de familie şi cea profesională.

3) De anul viitor, elevii vor mânca mai sănătos la şcoală. Autorităţile vor să includă mai multe unităţi de învăţământ în programul "Masa caldă", iar zilele în care primesc mâncare să crească de la trei la cinci pe săptămână.

4) Cercetătorii au descoperit pastila minune care te scapă de mahmureală. Timpul de recuperare după o noapte lungă se reduce semnificativ, iar organele sunt protejate de efectele alcoolului.

5) Jeremy Renner şi-a făcut prima apariție pe covorul roșu, după tragicul accident din luna ianuarie. Actorul a venit în baston la premiera serialului "Rennervations".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 13 aprilie 2023. Părinții ai căror copii au până în 8 ani ar putea munci de acasă patru zile în fiecare lună