Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Observator de bine, 13 august 2024. O româncă a intrat în Cartea Recordurilor de două ori cu cel mai sănătos şi cel mai lung păr din lume

Observator de bine, 13 august, prezentat de Ioana Scărlătescu.

de Ioana Scărlătescu

la 13.08.2024 , 15:20

Observator de bine, știrile zilei de 13 august 2024

1) Vești bune pentru aproape o mie de elevi și cadre didactice din Iași. După aproape doi ani de așteptare, aceştia se vor întoarce la ore într-o şcoală modulară, construită după un model norvegian.

2) O româncă a intrat în Cartea Recordurilor de două ori: cu cel mai sănătos şi cel mai lung păr din lume. Ajunsă acum la 58 de ani, aceasta spune că va lansa o carte în care dezvăluie secretele din spatele acestor performanţe.

Vezi și

3) Surpriză uriașă pentru Mădălin, un băieţel de şase ani din Otopeni. De ziua lui, a fost vizitat de eroii săi preferaţi, poliţiştii, care au venit cu tort şi daruri.

4) Dispar dobânzile astronomice la creditele luate de la instituţiile financiare nebancare. Aşa-numita "lege împotriva cămătăriei" a fost promulgată.

5) Moment emoţionant cu Sam Smith la finalul festivalului Untold. Celebrul artist a lăudat conexiunea cu spectatorii şi a declarat că s-a simţit minunat la Cluj.

Ioana Scărlătescu Like

Jumătate din viața mea de până acum am petrecut-o în televiziune. La prima încheiere de contract am fost însoțită de mama, care a fost nevoită să semneze în locul meu.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Observator de bine » Observator de bine, 13 august 2024. O româncă a intrat în Cartea Recordurilor de două ori cu cel mai sănătos şi cel mai lung păr din lume