Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 13 decembrie 2023. O poliţistă din Bucureşti, care se îndrepta spre serviciu, a salvat viaţa unei fete agresate de un bărbat

Observator de bine, 13 decembrie 2023, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 13.12.2023, 16:02

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 13 decembrie 2023

1) O poliţistă din Bucureşti care se îndrepta spre serviciu a salvat viaţa unei fete. Agenta a văzut cum adolescenta era agresată de un bărbat şi s-a luptat cu acesta până a reuşit să îl imobilizeze.

2) Elevii de top ai României au fost premiaţi de Guvern. Printre ei se numără şi David, care anul acesta a fost cel mai bun din lume la matematică.

3) La noapte vom avea parte din nou de spectacol pe cer. Ploaia de meteori numită Geminide va atinge punctul maxim, iar spectacolul poate fi observat şi cu ochiul liber.

4) Un soldat din Cluj a terminat pe primul loc la o competiţie organizată în Statele Unite. Românul Andrei Chiuaru a primit titlul de "cel mai bun lupător", la capătul unui concurs care a durat 5 zile.

5) Poiana Braşov vrea să atragă turişti şi în afara sezonului de schi. Autorităţile plănuiesc să construiască un traseu de coborâre de un kilometru, în cadrul proiectului denumit "Sania de vară".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 13 decembrie 2023. O poliţistă din Bucureşti, care se îndrepta spre serviciu, a salvat viaţa unei fete agresate de un bărbat