Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 13 februarie 2023. Voluntarii români fac minuni în Turcia: au salvat un bărbat îngropat de 7 zile sub ruinele blocului în care locuia

Observator de bine, 13 februarie 2023, prezentat de Ioana Scarlatescu. 

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 13.02.2023, 12:27

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 13 februarie 2023

1) Voluntarii români fac minuni în Turcia: au salvat un bărbat îngropat de 7 zile sub ruinele blocului în care locuia. Este al 5-lea cetăţean turc scos de sub dărâmături de salvatorii români.

2) Dar miracole nu fac doar românii, ci şi ceilalţi salvatori din Turcia. Numele unuia dintre aceste miracole este Cudi, o fetiţă de 10 ani care a rezistat eroic timp de 147 ore sub ruine.

3) Norocos a fost şi căţeluşul Pamuk, şi el viral pe internet. A stat 3 zile îngropat, fără hrană şi fără apă. După ce a fost scos la lumină, a început să latre bucuros, ca şi cum le-ar fi vorbit salvatorilor.

4) Ştiai că în Bucureşti există un loc cu vară eternă?! Serele din Parcul Drumul Taberei, care găzduiesc mii de plante din toate colţurile lumii, atrag tot mai mulţi vizitatori.

5) Şi uite un şoricel de Cartea Recordurilor. Pat a bătut recordul de longevitate şi a devenit cel mai bătrân exemplar din specia sa: are 9 ani şi 212 zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 13 februarie 2023. Voluntarii români fac minuni în Turcia: au salvat un bărbat îngropat de 7 zile sub ruinele blocului în care locuia