Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 13 februarie 2024. Senatul a eliminat taxarea cu 10% a concediilor medicale

Observator de bine, 13 februarie 2024, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 13.02.2024, 17:41

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 13 februarie 2024

1) Senatul a eliminat taxarea cu 10% a concediilor medicale. Taxa pe boală, aşa cum a fost numită, a fost introdusă de ministrul Finanțelor la finalul anului trecut.

2) De la Bucureşti la Siret fără ambuteiaje şi rute ocolitoare. Autostrada Moldovei A7 ar putea fi gata mai devreme decât era anunţat iniţial, anunţă autorităţile.

3) Operaţiune dificilă la Tulcea! Un căţel a fost salvat de pomperii şi alpiniştii tulceni după ce a căzut într-o groapă de 30 de metri.

4) S-a dat startul unuia dintre cele mai mari festivaluri stradale din lume! Sute de mii de petrecăreți din Germania au sărbătorit Carnavalul de la Köln.

5) Introducerea tehnologiei în şcoli, cea mai eficientă modalitate de a oferi elevilor acces la o educaţie de calitate. Concursul Şcoala viitorului, iniţiat de Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, oferă şcolilor şansa de a adopta tehnologia, pregătind elevii pentru viitor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 13 februarie 2024. Senatul a eliminat taxarea cu 10% a concediilor medicale