Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 13 iunie 2023. Podul peste Dunăre a trecut testele de rezistenţă şi este aproape gata de inaugurare

Observator de bine, 13 iunie 2023, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 13.06.2023, 09:42

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 13 iunie 2023

1) Podul peste Dunăre a trecut testele de rezistenţă şi este aproape gata de inaugurare. 60 de camioane încărcate au fost poziţionate pe el, iar senzorii au arătat că structura este în parametri normali.

2) Dacă vreţi să ajungeţi în Turcia vara asta, de acum puteţi merge şi cu trenul. Cursele din Gara de Nord sunt zilnice, iar preţurile pornesc de la 50 de euro.

3) Prima ediţie a Maratonului Resuscitării a fost organizată în Bistriţa. Zeci de medici şi asistenţi i-au învăţat pe oameni cum pot salva vieţi la nevoie.

4) Capitala va avea un nou patinoar olimpic anul viitor, cu un sistem revoluţionar. Deşi la nivelul gheţii vor fi minus cinci grade Celsius, în tribune va fi temperatură de primăvară pentru spectatori. 

5) SpaceX a angajat un adolescent de 14 ani, considerat genial, în cadrul diviziei Starlink. Băiatul este pasionat de programare şi va absolvi prestigioasa universitate Santa Clara la finalul lunii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 13 iunie 2023. Podul peste Dunăre a trecut testele de rezistenţă şi este aproape gata de inaugurare