Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 13 martie 2023. Uniunea Europeană are în plan mai multe modificări privind permisele de conducere

Observator de bine, 13 martie 2023, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 13.03.2023, 14:16

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 13 martie 2023

1) Veşti bune pentru şoferii din România - ar putea plăti mai puţin pentru poliţele de asigurare RCA. Explozia preţurilor din ultimul an a intrat în vizorul guvernanţilor, care vorbesc acum despre o plafonare a tarifelor.

2) Prinţii vânturilor şi valurilor au făcut spectacol pe mare. Vremea perfectă din weekend a atras o mulţime de pasionaţi de kitesurfing, care s-au bucurat de moment şi i-au bucurat şi pe privitori.

3) Uniunea Europeană are în plan mai multe modificări privind permisele de conducere. În curând, şoferii îşi vor putea reînnoi documentele direct online, fără să mai stea la cozi.

4) Shakira intră în istorie, după ce a ajuns la patru titluri Guiness Book. Ultimul său videoclip a strâns 100 de milioane de vizualizări în timp record: doar 24 de ore.

5) Şi unul dintre cele mai iubite personaje ale copilăriei revine pe ecran. Trailerul noului film Super Mario a strâns deja o mulţime de aprecieri. Chris Pratt îi va da voce simpaticului instalator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 13 martie 2023. Uniunea Europeană are în plan mai multe modificări privind permisele de conducere