Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 13 noiembrie 2023. Primul elicopter Black Hawk al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă a aterizat

Observator de bine, 13 noiembrie 2023, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 13.11.2023, 19:23

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 13 noiembrie 2023

1) România a terminat pe locul al treilea pe naţiuni la Campionatul Mondial de Culturism şi Fitness. 46 de sportivi au luat parte la concurs din partea ţării noastre, care au reuşit să câştige 32 de medalii.

2) Cine a avut norocul să fie la munte weekendul acesta a câştigat o zi frumoasă si veritabilă de iarnă. După o noapte în care a nins încontinuu, turiştii au plecat la drumeţii pentru a admira peisajele.

3) Primul elicopter Black Hawk al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă a aterizat. În total, România va primi 7 aparate de zbor de ultimă generaţie, care vor fi prezentate în cadrul unei ceremonii.

4) The Beatles reușește să scrie istorie la mai bine de 50 de ani de la despărțire. Ultima melodie, numită "Now and Then", a reuşit deja să ajungă pe locul 1 în topurile muzicale.

5) Mii de turişti din China s-au ales cu vacanţe mult mai ieftine dintr-o eroare. O companie aeriană a vândut din greşeală bilete pentru echivalentul a numai 7 lei, iar în final a decis să onoreze toate comenzile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 13 noiembrie 2023. Primul elicopter Black Hawk al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă a aterizat