Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 13 octombrie 2022. Una dintre cele mai iubite poveşti din România devine thriller pe marile ecrane

Observator de bine, 13 octombrie 2022, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 13.10.2022, 16:51

Oana Ormenişan
Oana Ormenişan

Observator de bine, știrile zilei de 13 octombrie

1) Gimnastica românească a cucerit 7 medalii la Cupa Mondială Challenge din Turcia. Dintre acestea, 4 au fost de aur, una de argint şi două de bronz.

2) O femeie de 85 de ani a fost salvată în mod miraculos de angajatul unei companii de telefonie mobilă. Tânărul a sunat-o pentru a-i face o ofertă de abonament, însă în timpul conversaţiei şi-a dat seama că vârstnica se rătăcise prin pădure, aşa că a alertat echipele de salvare.

3) Una dintre cele mai iubite poveşti din România devine thriller pe marile ecrane. "Capra cu trei iezi" a lui Ion Creangă va ajunge în cinematografe pe 28 octombrie, cu Maia Morgenstern în rol principal.

4) NASA a anunţat o nouă dată pentru lansarea zborului Artemis One spre Lună. După două anulări de ultim moment, în august şi în septembrie, marele eveniment a fost programat acum pe 14 noiembrie.

5) O fetiţă de 13 luni a primit într-o clinică din Madrid prima grefă de intestin prelevată vreodată la nivel mondial. Pacienta operată a ieşit deja din spital şi se află în stare perfectă de sănătate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi avut nevoie recent de meseriaşi şi nu aţi găsit?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 13 octombrie 2022. Una dintre cele mai iubite poveşti din România devine thriller pe marile ecrane