Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 13 septembrie 2023. România a obţinut a treia victorie în grupa de calificare la EURO, după ce a învins Kosovo cu doi la zero

Observator de bine, 13 septembrie 2023, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 13.09.2023, 15:03

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 13 septembrie 2023

1) România a obţinut a treia victorie în grupa de calificare la EURO, după ce a învins Kosovo cu doi la zero. Meciul a fost transmis pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

2) După mai bine de 50 de ani, sculpturile lui Brâncuşi se întorc acasă. La Timişoara vor fi expuse în premieră opere din muzee celebre sau colecţii private, estimate la peste jumătate de miliard de euro.

3) Una dintre cele mai frumoase clădiri de patrimoniu din România, Cazinoul din Vatra Dornei, este gata să impresioneze din nou. După aproape patru ani de restaurare, îşi va redeschide porţile toamna aceasta.

4) Cine nu a apucat să aplice pentru "Casa Verde Fotovoltaice" mai are o şansă la anul. Un nou program de sprijin pentru cei care vor să devină prosumatori le promite celor care se înscriu câte 5.000 de euro.

5) În timp ce majoritatea spitalelor se confruntă cu lipsă de personal, cel din Mioveni reuşeşte să atragă medici pe bandă. Autorităţile i-au convins să vină aici graţie dotărilor foarte moderne, iar unii dintre ei au primit chiar şi apartamente.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 13 septembrie 2023. România a obţinut a treia victorie în grupa de calificare la EURO, după ce a învins Kosovo cu doi la zero