Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Observator de bine, 13 septembrie 2024. Autostrada Moldovei va fi gata până la sfârşitul anului, promit autorităţile

Observator de bine, 13 septembrie, prezentat de Oana Ormenişan.

de Oana Ormenişan

la 13.09.2024 , 18:11

Observator de bine, știrile zilei de 13 septembrie 2024

1) Autostrada Moldovei va fi gata până la sfârşitul anului, promit autorităţile. Noua şosea va prelua o parte din traficul de pe E85, unde au loc cele mai multe accidente mortale.

2) Doi români sunt lăudaţi de presa din Germania pentru eroismul de care au dat dovadă. Aceştia şi-au riscat vieţile pentru a salva o fetiţă de 9 ani, care a fost atacată de un câine de luptă.

Vezi și

3) Vis devenit realitate pentru un bătrânel de 92 de ani din Hunedoara. Piloţii de la aerodromul din Târgu Jiu i-au făcut o surpriză şi l-au luat cu ei la un zbor deasupra oraşului.

4) Jon Bon Jovi a salvat o femeie care voia să se arunce de pe un pod din Statele Unite. Momentul dramatic a fost surprins de camerele de supraveghere.

5) Catedrala Notre Dame este tot mai aproape de marea redeschidere, programată în noiembrie. Cele opt clopote au fost restaurate complet, după ce au fost afectate serios de incendiul masiv din 2019.

Oana Ormenişan Like

Sunt o persoană ambițioasă și pasionată de munca mea. Am știut de mic copil că o să lucrez în televiziune, până când, după 8 ani petrecuți în Marea Britanie, acest domeniu m-a “chemat” spre el.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Observator de bine » Observator de bine, 13 septembrie 2024. Autostrada Moldovei va fi gata până la sfârşitul anului, promit autorităţile