Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 14 aprilie 2023. Ghana este prima ţară din lume care va testa noul vaccin revoluţionar împotriva malariei

Observator de bine, 14 aprilie 2023, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 14.04.2023, 14:55

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 14 aprilie 2023

1) Un şofer român este erou în Italia, după ce a surprins un jaf în plină desfășurare. Bărbatul i-a filmat pe hoţi în timp ce dădeau lovitura şi a trimis imaginile la poliţie, care a reuşit să îi prindă rapid.

2) O adevărată "operă de artă" a ajuns în această săptămână la Registrul Auto Român din Iaşi. Un şofer a venit cu un Ford T, fabricat în 1914, care se află în perfectă stare de funcţionare.

3) Loteria Română lansează "Loz Plic", cu premii totale de peste 1 milion de euro. Cei care vor să îşi încerce norocul pot cumpăra unul singur cu numai 3 lei.

4) Ghana este prima ţară din lume care va testa noul vaccin revoluţionar împotriva malariei, boală care ucide peste 600.000 de oameni anual. Cercetătorii care l-au creat spun că eficienţa sa este de peste 80%.

5) Comoară istorică descoperită de un preot pe un câmp din Sebeş. În timp ce scana terenul cu un detector de metale, bărbatul a găsit 599 de denari romani, care au o vechime de peste 2.000 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 14 aprilie 2023. Ghana este prima ţară din lume care va testa noul vaccin revoluţionar împotriva malariei