Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 14 august 2023. România, în topul mondial al celor mai bune oraşe studenţeşti din lume

Observator de bine, 14 august 2023, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 14.08.2023, 16:08

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 14 august 2023

1) România se află pentru a doua oară în topul mondial al celor mai bune oraşe studenţeşti din lume. În acest clasament cu 160 de "participanţi", ne reprezintă Cluj Napoca, Bucureşti şi Timişoara.

2) Nouă castele și cetăți din România au fost premiate de Google cu „Recenzia de Aur”. Cele două criterii luate în considerare sunt numărul mare de review-uri şi rating-ul de peste 4,5 stele.

3) O nouă specie de pasăre a fost descoperită în România. Este vorba de ”Frunzărița balcanică”, o vietate care trăieşte în principal în Turcia, iar toamna migrează spre Africa Subsahariană.

4) Aproape o mie de stații STB din București vor fi dotate cu panouri digitale. Cu ajutorul lor, călătorii vor putea afla în timp real programul de circulație al vehiculelor de transport în comun.

5) Un băieţel din Germania a descoperit la locul de joacă o monedă romană, cu o vechime de 1.800 de ani. Arheologii spun că încearcă acum să convingă familia să o doneze muzeului din oraş.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 14 august 2023. România, în topul mondial al celor mai bune oraşe studenţeşti din lume